Retourneren en Herroepingsrecht

RETOUR STUREN OP BASIS VAN HERROEPINGSRECHT:

Als je jouw bestelling om een willekeurige reden wilt retourneren (dit noemen we het herroepingsrecht), dien je het artikel ongebruikt, onbeschadigd en indien mogelijk in de originele verpakking retour te sturen binnen een termijn van maximaal 14 dagen na ontvangst. Bovendien verzoeken wij je het  herroepingsformulier in te vullen en mee te sturen met de retourzending. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, storten wij binnen een termijn van maximaal 14 dagen na ontvangst van het pakket, het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten retour op het opgegeven bankrekeningnummer. De kosten van de retourzending zijn voor de consument. Neem altijd contact met ons op in het geval dat u een product wilt retourneren.

RETOUR STUREN VOOR GARANTIE:

Wij doen altijd ons uiterste best om de producten in perfecte staat af te leveren, het kan natuurlijk best eens voorkomen dat een defect optreedt in de garantieperiode. Uiteraard kun je in deze gevallen een beroep doen op de afgegeven fabrieksgarantie.

Vóórdat je het defecte artikel retourneert aan BKgereedschap.nl, of indien mogelijk rechtstreeks aan fabrikant / importeur, verzoeken wij je altijd eerst telefonisch of via email contact op te nemen. Samen stemmen wij dan de afhandeling van de garantieclaim af. Zorg er in ieder geval voor, dat je bij een retourzending altijd een kopie van de originele factuur meestuurt én dat je het pakket voldoende frankeert. Onvoldoende of niet-gefrankeerde pakketten worden niet in ontvangst genomen.